Zamieszczone przez Jendrus91
Skradziono Skodę Octavię II w Bydgoszczy
Zwiń
X
-
Skradziono Skodę Octavię II w Bydgoszczy
Witam,
W dniu wczorajszym skradziono mi Skodę Octavię II 2007r 2.0 TDI BKD.
Do zdarzenia doszło wczoraj po godz. 6.00 rano 03.10.2012 u zbiegu ulic Zaświat i Powstańców Warszawy.
Auto z fabryczną blokadą biegów nie stanowiło problemu.
Kolor srebrny metalic, wersje elegance, hatchback, felgi 16" alu skoda, Reflektory soczewkowe.
Znaki charakterystyczne: delikatnie inny odcień drzwi kierowcy, małe wgniotki w miejscach podnoszenia pojazdu z tyłu strona lewa i prawa, soczewki + spryskiwacze, parktronik przód i tył.
Proszę o pomoc i obserwację czy gdzieś coś takiego się nie porusza po drodze.
Dla osoby która istotnie przyczyni się do odnalezienia auto będzie nagroda finansowa.
-
-
Zamieszczone przez sew1981ile daje ubezpieczalnia za takie auto z ACprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez marcinenergyNajgorsze jest to że z ubezpieczenia AC psie pieniądze dostane
Jak ja ubezpieczyłem (powiedzmy w styczniu) auto na 37tys, a szkodę miałem w kwietniu, to w ubezpieczalni okazało się, że auto po przejechaniu 4 tys km było już warte jedynie 32 tys (chyba)
Tak więc ubezpieczycielom miło skasować swoją składkę, później :diabelski_usmiechbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Niestety 7 dni temu akurat przedłużałem OC i AC na kolejny rok (w ASO Skoda u Konarzewskiego - Allianz) ... i wg eurotaxu auto było warto już tylko 25 600 zł !? Chciałbym żeby ktoś pokazał mi takie auto 4-letnie z takim wyposażeniem za takie pieniądze :?
Także znając życie tylko tyle dostane co dla mnie jest jakimś nieporozumieniem.
Podczas ubezpieczania zapytałem czy nie możemy na większą kwotę ubezpieczyć ... a pani na to że i tak w razie czego wartość będzie i tak z eurotaxu. Także super ... a auto pewnie już rozebrane gdzieś w garażu stoi.
Komentarz
-
-
marcinenergy, nie martw się, jak dostaniesz kasę to dołożysz i będzie kolejne autosuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcinenergyZ tego co do mnie doszło wśród znajomych to 3 octavia II w tym tygodniu w Bydgoszczy.
Także panowie z kuj-pom uważajcie na swoje Octy...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBOII weszły w przedział cenowy i wiekowy taki , że będą coraz bardziej potrzebne części używane, a że OII jeździ mnóstwo to więc na części będzie zapotrzebowanie bardzo duże. Wiem, mało pocieszające ale prawdziwe.
Komentarz
-
Komentarz